Data protection HR

GDPR – Zaštita osobnih podataka za članove Bonus klub kartice automat kluba „Gameworld“ kod tvrtke Divona d.o.o. Zagreb

Na temelju uredbe EU o zaštiti podataka (GDPR ) tvrtka Divona d.o.o. se obvezuje čuvati podatke te priznaje pravo na povjerljivost prikupljenih podataka članova.
Automat klub Gameworld prikuplja samo osnovne podatke o članovima, podatke koje član dragovoljno daje tvrtki Divona d.o.o. tj. automat klubu a pri tome potpisuje izjavu o davanju podataka za članstvo u Bonus klubu a članstvom ima pravo na posebne usluge definirane za članove kluba.
Osnovni podaci za članstvo u klubu su ime i prezime te datum rođenja što se dokazuje osobnim dokumentom te mail adresa radi komunikacije i adresa stanovanja ako to član želi.
Divona d.o.o. tj .Automat klub Gameword obvezuje se prikupljene podatke čuvati i ti podaci neće biti proslijeđeni trećim osobama i tvrtkama koje nisu ugovorno povezane u direktnom djelovanju procesa rada automat kluba a pod ovim se smatra samo Online sustav ugovorno vezan sa tvrtkom Advansys. Tvrtka Advansys pruža uz ostalo i uslugu Bonus klub kartice.
Pristup osobnim podacima članova Bonus kluba ima samo glavni voditelj automat kluba te direktor tvrtke Divona d.o.o.
Prikupljeni osobni podaci čuvat će se u elektroničkom obliku te će se koristiti samo za realizaciju usluge Bonus klub kartice. Članovi kluba imaju pravo u svakom trenutku zatražiti obavijest o tome koji se njihovi podaci koriste ili zatražiti da se isti podaci izmjene ili obrišu tj. da otkažu članstvo u Bonus klubu.Isto mogu zatražiti od voditelja kluba ili zahtjevom na mail: divona@gameworld.hr
Ujedno obavijest svim članovima Bonus klub Kartice a koji su se učlanili u Bonus klub prije izdate uredbe EU, da daljnjim korištenjem Bonus klub kartice to predstavlja Vaše prihvaćanje gore propisanih uvjeta o čuvanju osobnih podataka.

Divona d.o.o. Automat klub“Gameworld“

U Zagrebu 01.06.2018.