Responsible play

Divona d.o.o.Zagreb
Av.Dubrava 162
10040 Zagreb
OIB. 54712049111

Na temelju Pravilnika o prostornim i tehničkim uvjetima za priređivanje igara na sreću u automat klubu sukladno Pravilniku o izmjenama i dopunama pravilnika (NN.br.38/10,130/10) a prema izmjenjenom članku 6, objavljenog u NN. 69/11 od 20.06.2011. Trgovačko društvo Divona d.o.o. donosi slijedeće:

OBAVIJEST O ODGOVORNOM IGRANJU

MALOLJETNE OSOBE

Ulaz u automat klub maloljetnim osobama je zabranjen te prema tome i sudjelovanje u igri na automatima.Zaštitari tvrke i osoblje, imaju pravo na sumnju da je osoba koja ulazi u klub maloljetna,zatražiti identifikaciju osobe i ako se utvrdi da je maloljetna,zabraniti joj ulaz u automat klub.
Igrači u automat klubu treba da svoju igru prilagode društveno odgovornoj igri što podrazumijeva samokontrolu u igri te da svojom igrom ne ugrožavaju sebe a ni obitelj kako u pogledu financija tako i sa socijalnog aspekta.

ŠTETNOST OD IGRE

Prekomjerno igranje na automatima može stvoriti zavisnost o igri te time prouzročiti psihološke smetnje a naravno i financijske probleme.Stoga je potrebno da osoba koja primjeti da ima problema oko ovisnosti o igri na automatima, potraži savjet od stručne osobe koja joj može pomoći.

HELPLINE

UPRAVA TRG.DRUŠTVA DIVONA d.o.o.

Prekomjerno igranje na automatima stvara ovisnost te je potrebno potražiti stručnu medicinsku pomoć tj savjet iz područja ovisnosti o kockanju i to na telefonu službe:

HELPLINE 0800 7888

( Linija otvorena svaki dan od 9.00-17.00 sati) ili potražiti na adresi:

KLUB OVISNIKA O KOCKANJU –KLOK

Doc.dr..sc. Zoran Zoričić-specijalist psihijatar

Stručnjak za bolesti ovisnosti KB „Sestre milosrdnice”

Vinogradska 29,Zagreb

Ili na web stranici www.kockanje.info

UPRAVA TRG.DRUŠTVA DIVONA d.o.o.